Het Devotion Team

Werkgroepen Devotion:

Kernteam

Het kernteam van Devotion bestaat uit de contactpersonen van de verschillende werkgroepen en de presentatrice. De werkgroepen houden zich bezig met de PR, techniek, het regelen van de spreker, het ontvangst van de gasten en een speciaal gebedsteam. Daarnaast kent het team een secretaris en een contactpersoon van de Hervormde gemeente in Harmelen. Een aantal keer per jaar komt het kernteam bij elkaar voor een vergadering om de voortgang van Devotion te bespreken. Zo komen het beleid, de visie en missie van Devotion aan bod, evenals praktische zaken. Bij de werkgroepen staat vermeld wie de contactpersonen van de verschillende werkgroepen (en dus de kernteamleden) zijn.

PR

Om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken over Devotion is er en PR-team. In dit team kunnen wij altijd extra mensen of ideeën gebruiken. Ben je handig met Facebook en Instagram, weet je hoe je dingen goed onder de aandacht kunt brengen bij jongeren en ben je creatief? Laat het ons weten en join ons PR-team. We zorgen voor berichten op Facebook en Instagram, maken promotiemateriaal en houden ons bezig met hoe we Devotion het beste kunnen promoten. Verder onderhouden we contacten met de kerken in de omgeving en zorgen we dat jullie allemaal het laatste nieuws op de site kunnen lezen. O ja, bijna vergeten: ook sturen we iedereen een digitale uitnodiging voor de volgende Devotion. Krijg je die nog niet? Meld je aan via de mail. Mail naar: devotion.jeugdkerk.harmelen@gmail.com.

Gebedsteam

TEKST

Ontvangst

Je zult misschien denken: ‘Bestaat er ook zoiets als een ontvangst-team?’ Jazeker, dat bestaat! Wij heten jullie welkom en zorgen ervoor dat er koffie en thee voor jullie klaarstaat. We hopen jullie zo telkens weer thuis te laten voelen bij Devotion. Spreek ons gerust aan als je voor de eerste keer binnenkomt, want we staan altijd open voor een gezellig gesprek. Denk jij een toevoeging te kunnen zijn aan dit toffe team, stuur dan even een mailtje naar devotion.jeugdkerk.harmelen@gmail.com. We zien je snel weer als je naar Devotion komt!

Boodschap

Ingrid zorgt er iedere Devotion voor dat er weer een inspirerende spreker bij ons komt spreken. Ook alle communicatie tussen de sprekers en Devotion verloopt via Ingrid. Verder kiest zij, in overleg met de spreker, het thema en het collectedoel van de dienst. Heb je ideeën of suggesties voor een goede spreker? Of heb je zelf een boeiend verhaal dat je graag wil delen? Neem dan contact met ons op via devotion.jeugdkerk.harmelen@gmail.com.